Jouw resultaten

Dank je voor het invullen van alle vragen. We hebben de antwoorden op een rij gezet:

Je gaf aan in de leeftijdscategorie 20-39 jaar te vallen. In de tabel hieronder kun je de gemiddelde minimale en maximale hartslag vinden voor jouw leeftijd.

Leeftijd Minimum hartslag per minuut Maximale hartslag per minuut
20 120 160
25 117 156
30 114 152
35 111 148

 

Let op! De getallen in het schema zijn gemiddeld voor jouw leeftijd, je daadwerkelijke hartslag kan hiervan verschillen.

Sporten is prettig en jij hebt met {sport:3} een specifiek doel: {doel:15}. Voor iedere sport is er een goede oplossing om je hartslag en prestaties in de gaten te houden. We hebben hiernaast enkele suggesties op een rij gezet.

Wil je meer weten over hoe een hartslaghorloge kan bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen? Lees dan ons artikel over hartslaghorloges.

Leuke test?

fb-like

 

Terug naar het artikel gezonde hartslag op elke leeftijd.

 

 

Ingoedendoen.nl werkt eraan om volledige en nauwkeurige informatie te geven. We staan echter niet in voor medische correctheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Onze test heeft uitsluitend informatieve doelen, bijvoorbeeld om je in te lezen voordat je naar de dokter gaat. De inhoud is nooit bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

 

Voor jou geselecteerd