Disclaimer

Deze Disclaimer is van Ingoedendoen.nl: de website die je nieuws en tips biedt over gezondheid. Veel informatie die hier staat spreekt voor zich, maar we zeggen het toch even.

Bij het maken van deze site doen we ons best je zo goed mogelijke informatie te bieden. Als er iets op de site niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan even contact met ons op.

Even een paar regels in juridisch jargon:

Ingoedendoen.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Onze website bevat links naar websites van derden. Ingoedendoen.nl is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Met andere woorden: wij zijn ook maar mensen. We maken fouten. We kunnen je dus geen enkele garantie geven op de correctheid van informatie. Jammer, maar waar.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ingoedendoen.nl is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

We doen ons best om aardige, originele informatie te bieden. Rechten van intellectuele eigendom blijven bij ons. Graag niet schaamteloos kopiëren, want we weten je te vinden 🙂 Wil je toch iets overnemen, neem dan even contact op.

Onze site verdient een bescheiden bedrag met het doorverwijzen van bezoekers naar webwinkels. We beloven plechtig dat we ook de bij ons adverterende webshops niet zullen bevoordelen in reviews en beoordelingen. Vind je dat we hierin niet correct te werk gaan, laat het ons dan even weten aub.

Als je deze tekst nuttig vond, lees dan ook even het Privacy Statement.

Laat een reactie achter