Het verrassende anti-acne middel = licht!

Het verrassende anti-acne middel = licht!

18570427_m

Heb je last van acne? Dan is je vast opgevallen dat je huid rustiger wordt in de zomerzon. Dat is geen toeval.

Licht heeft een positief effect op je huid. En hiervan kun je nu Рmet behulp van een anti-acne lamp Р dagelijks profiteren.

Hoe het werkt

  • Violet en blauw licht roeien de bacteri√ęn uit die de ontsteking van de acne veroorzaken. Nieuwe uitbraken van acne kunnen hier mee worden voorkomen.
  • Rood licht is nuttig voor de bevordering van het genezingsproces van de acne.
  • Infrarood licht bevordert de stofwisseling en ondersteunt de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor het genezingsproces van de huid wordt versneld.

Anti-acne lamp  voor thuis

De behandeling van acne met behulp van licht is niet nieuw, maar wordt al jarenlang gebruikt door huid- en schoonheidsspecialisten. Ondanks dat de effecten van de therapie groot waren, was er een grote belemmering; voor een goed en snel resultaat moet de behandeling eigenlijk dagelijks worden herhaald. Maar het is voor veel mensen niet mogelijk om zich dagelijks in studio of ziekenhuis te melden. Tegenwoordig zijn er daarom verschillende anti-acne lampen ontwikkeld die je dagelijks thuis kunt gebruiken. Hier maken steeds meer mensen gebruik van. Om je bovendien gerust te stellen;  deze lampen hebben bewezen geen schadelijk effect op je ogen of huid.

Aanbod van lampen

Er zijn verschillende soorten anti-acne lampen die je kunnen helpen de acne te bestrijden. Afhankelijk van de plek op je lichaam (bijv. gezicht en/of rug) is het goed om te kijken welke lamp voor jou geschikt is. Ook de prijzen vari√ęren, dus afhankelijk van de ernst van jouw acne kun je afwegen hoeveel je uit wilt geven. De meeste producten vragen om een eenmalige investering, maar na een tijdje zul je vanzelf resultaat zien.

Hoog frequentie apparaat

Naast anti-acne lampen, bestaat er ook een ander apparaat die je kan helpen tegen acne. Dit¬†apparaat is minder bekend; het werkt met stroom in plaats van licht. Hoe het precies werkt? Door een glazen elektronische buis wordt er stroom overgebracht op het gezicht. Dit zorgt ervoor dat o.a. de bloedsomloop verhoogt wordt waardoor o.a. de stofwisseling verbetert wordt en bacteri√ęn gedood worden. Het gevolg? Geen last meer van puistjes!

 

antiacnelamp

 Hoog frequentie apparaat van Bol.com