Puistjes Quickscan - uitkomst

Mee-eters en puistjes staan bekend als hardnekkig probleem: het is niet eenvoudig ermee af te rekenen. Een middel dat voor de ene persoon geweldig werkt bij , kan voor de ander amper resultaat opleveren. Raak dus niet gefrustreerd als een nieuw middel niet (direct) effect heeft. Geef het sowieso enkele weken de tijd om actief te worden. Geen resultaat? Stap dan over op een alternatief. Ook voor jou zal er een middel zijn dat je klachten op z'n minst verminderd.

 

Reiniging

ClearSkin

Bestel nu

Deze Cleansing Lotion van Dr. van der Hoog helpt mee-eters en puistjes op een vette/gemende huid tegen te gaan. De huid wordt op een milde wijze ontvet en gezuiverd. Breng de lotion 's ochtends en 's avonds aan op een wattenschijfje en reinig hiermee je gezicht. Afspoelen met water is niet nodig.

 

Verzorging

biodermal

Bestel nu

Jouw vette/gemengde huid produceert veel talg waardoor je huid snel onzuiverheden en puistjes kan vertonen. Ook kan je huid er al snel glimmend uitzien. Deze gelcrème van Biodermal, speciaal voor de vette/gemengde huid, matteert de huid voor een langere tijd zodat de huid niet gaat glimmen. Ook zorgt de textuur voor een zuivere huid zonder puistjes.

Hoog frequentie apparaat

anti-acne lamp

Bestel nu

Een middel dat minder bekend is bij de bestrijding van puistjes is het hoog frequentie apparaat. Met behulp van een glazen elektronische buis wordt er stroom overgebracht naar het gezicht voor een betere bloedsomloop en dus een betere huid.

Het hoog frequentie apparaat vraagt een eenmalige investering, maar de resultaten zijn al na enkele weken te zien. Puistjes uitknijpen wordt overbodig!

Tips

  • Zeepgebruik is de meest gebruikte manier van Acne-bestrijding. Toch heeft acne niets met hygiene te maken. Gebruik zeep met mate: overdaad droogt je huid uit wat problemen kan vergroten.
  • Traditionele scrub wordt door specialisten vaak afgeraden. De Nederlandse Vereniging van Huidartsen zegt hierover: "scrubben van mee-eters, pukkels en puistjes kan leiden tot littekens en verergering van de pukkels en is dan ook af te raden."