Beste sporthorloge: verdient Samsung deze titel?

Home » dossier » hartslag » Beste sporthorloge: verdient Samsung deze titel?

Beste sporthorlogeMet grote regelmaat komen er nieuwe hartslaghorloges, smartwatches en sporthorloges uit. Dat is niet altijd noemenswaardig, maar soms komt er een model uit die echt opvalt. Voorbeeld? Het nieuwe sporthorloge van Samsung. Een smartwatch die bewijst op zowel het gebied van vormgeving als functionaliteit zeer vooruitstrevend te zijn. Concurrentie: eat your heart out.

Gebogen beeldscherm

De smartwatch is een combinatie van een hartslaghorloge, een personal trainer, een kleine telefoon en een elegant horloge. De Gear S heeft bovendien een opvallend scherm. De vorm van het display is namelijk gebogen. Hierbij is gebruik gemaakt van de nieuwste technologie: Samsung investeert al geruime tijd in de ontwikkeling van gebogen schermen. Het schermpje van slechts 3 bij 4 cm werkt eenvoudig, staat garant voor heldere kleuren en is uitstekend afleesbaar.

Sportactiviteit en gezondheid

De Gear S is niet goedkoop, maar met alle toegevoegde functies krijg je wel waar voor je geld. Het horloge is uitgerust met een gedetailleerd navigatiesysteem, ingebouwde hartslagmeter en een stappenteller. Daarbij komt dat het horloge spatwaterdicht is, wat een voordeel is als het gaat regenen tijdens je hardloop- of fietsronde. Maar de belangrijkste functie waarom de Gear S ideaal is voor sporters is de Personal Fitness monitor. Dit programma houdt alle facetten van je lichaamsbeweging in de gaten. Van je sportactiviteit en lichamelijke ontwikkeling tot je gezondheid. Met een dergelijke hoeveelheid aan mogelijkheden en functies is de Gear S zonder twijfel een van de beste sporthorloge.

Hartslaghorloge zonder band

Het Samsung horloge heeft geen borstband nodig om je hartslag te registreren. De Gear S werkt als een hartslaghorloge zonder band. De resultaten hoeven ook niet via bluetooth doorgestuurd te worden aan applicaties op je telefoon. De resultaten kan de telefoon zelf bijhouden in de Personal Fitness monitor. De Gear S werkt tot op zekere hoogte afzonderlijk. Het horloge krijgt een eigen SIM-kaart, hierdoor kun je er mee bellen, berichten ontvangen en versturen zonder dat je telefoon in de buurt is. Wel moet het horloge gesynchroniseerd zijn aan je Samsung smartphone.

Compleet

Wil je een goed sporthorloge dat over-compleet is en er nog goed uitziet ook? Dan kan de Gear S een goede keuze voor je zijn!

[bol_product_links block_id=”bol_54e717e1b6564_selected-products” products=”9200000035086691,9200000035111439″ name=”samsung” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”750″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten