Puistjes Quickscan - uitkomst

Mee-eters en puistjes staan bekend als hardnekkig probleem: het is niet eenvoudig ermee af te rekenen. Een middel dat voor de ene persoon geweldig werkt bij , kan voor de ander amper resultaat opleveren. Raak dus niet gefrustreerd als een nieuw middel niet (direct) effect heeft. Geef het sowieso enkele weken de tijd om actief te worden. Geen resultaat? Stap dan over op een alternatief. Ook voor jou zal er een middel zijn dat je klachten op z'n minst verminderd.

 

Tips

  • Zeepgebruik is de meest gebruikte manier van Acne-bestrijding. Toch heeft acne niets met hygiene te maken. Gebruik zeep met mate: overdaad droogt je huid uit wat problemen kan vergroten.
  • Traditionele scrub wordt door specialisten vaak afgeraden. De Nederlandse Vereniging van Huidartsen zegt hierover: "scrubben van mee-eters, pukkels en puistjes kan leiden tot littekens en verergering van de pukkels en is dan ook af te raden."

Reiniging

Liquidsoap

Bestel nu

Jouw huid kun je het beste reinigen met de Olive-elia Purifying Liquid Soap. Op een milde manieren worden onzuiverheden en overmatige talgproductie verwijdert. Make-upresten, vuil en afvalstoffen van de huid worden tot diep in de poriën verwijdert. Ook droogt het de huid niet uit, maar wordt je huid juist gehydrateerd en verzacht.

Verzorging

Ariane

Bestel nu

Bij jouw huid past een lotion die zuivert, verfrist, hydrateert én desinfecteert. Deze Ariane Inden Anti Acne lotion bevat al deze eigenschappen. Je gebruikt deze lotion na het reinigen van je huid. Door het gebruik van deze reinigingslotion worden al de dode huidcellen in je gezicht verwijdert, waardoor puistjes geen kans meer krijgen.

Hoog frequentie apparaat

anti-acne lamp

Bestel nu

Een middel dat minder bekend is bij de bestrijding van puistjes is het hoog frequentie apparaat. Met behulp van een glazen elektronische buis wordt er stroom overgebracht naar het gezicht voor een betere bloedsomloop en dus een betere huid.

Het hoog frequentie apparaat vraagt een eenmalige investering, maar de resultaten zijn al na enkele weken te zien. Puistjes uitknijpen wordt overbodig!