Zelf gelnagels zetten? Geen kunst

Home » dossier » nagels » Zelf gelnagels zetten? Geen kunst

Baal je van je nagels? Dan kun je natuurlijk naar de nagelstudio rennen voor een make-over. Maar je kunt ook zelf aan de slag. Met de juiste hulpmiddelen is het eigenlijk een fluitje van een cent. Lees en oordeel zelf.

Nagelstylisten verdienen er een goede boterham mee: gelnagels aanbrengen. Maar je kunt nu ook zelf gelnagels maken. Fraai, sterk en met professionele look. Wat heb je nodig?

  • een starterspakket voor gelnagels
  • uv lamp (zit vaak bij een startpakket)
  • een beetje plezier in je werk 🙂

Gel is van zichzelf dikkig, maar vloeibaar. Het UV licht zorgt ervoor dat je nagels uitharden zonder geknoei.

Hoe gaan we te werk?

Het begint bij de basis. Dat betekent: desinfecteren die handen! De nagelriemen moeten terug op hun plek en even vijlen is ook goed idee. Zo zijn je eigen nagels helemaal klaar voor stap 2.

Je kiest nu namelijk een sjabloon of tip voor de verlenging van je nagels. De creatie van de gelnagel gaat vervolgens in verschillende stappen. Je werkt met basegel, bouwgel en finishgel. Alle lagen aangebracht? Dan is het tijd voor de lamp. Zo laat je jouw creatie de sterkte krijgen die nodig is.

Gelnagels for all

“Waarom gelnagels” horen we toch nog vragen? Nou, om twee redenen. Ten eerste kun je een korte “eigen” nagel er eenvoudig mee verlengen. Ook verstevigt het gel-exemplaar je eigen nagels.

Inspirerend filmpje

“Waarom geen acrylnagels?” is nog zo’n vraag die we vaak horen. Grootste voordeel van gelnagels vinden wij dat ze flexibel zijn. Ze buigen een beetje mee als het moet. Heel praktisch op het werk, in de tuin of keuken. Ook prettig: de meeste mensen vinden het eenvoudig om een gelnagel te maken dan acrylnagels.

“Maar acrylnagels zijn toch sterker?” Ja, daar heb je een punt. Een gelnagel kan kwetsbaar zijn. Het is niet alleen goud dat er blinkt…

De voordelen van zelf doen

Zelf gelnagels zettenKijk, soms is het best fijn aan te schuiven bij een professional. Maar je hebt er niet altijd tijd voor en het past ook niet altijd in het maandbudget. Dan is het superfijn zelf aan de slag te kunnen. Wanneer het jouw uitkomt. Met een prachtig eindresultaat.

Bij Bol.com krijgen de producten van Claudianails de beste beoordelingen. Er zijn complete starterssets zodat je direct aan de slag kunt. En heb je al je gel verbruikt? Dan bestel je gericht nieuw wat jij nodig hebt voor je favoriete gelnagels. Zo simpel is het.

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten