De Iwaku; een veelzijdige Wake-Up light

Home » volwassen » De Iwaku; een veelzijdige Wake-Up light

Iwaku’s Ochtends, als je nog lekker aan het dromen bent over palmbomen en andere luchtkastelen word je ineens bruut gewekt door de wekker. Je schrikt en wordt doodmoe wakker. Ken je dit vervelende gevoel? Dit kan tegenwoordig anders: op een natuurlijke manier, meer ontspannen en afgestemd op jouw slaapritme. Wij willen je graag voorstellen aan de IWAKU!

Persoonlijke slaapcyclus

De IWAKU is de nieuwste Wake-up Light op de markt en kan jouw persoonlijke slaapritme herkennen. De meeste Wake-up Lights maken je op een natuurlijke manier wakker door de zonsopgang na te bootsen in verschillende fases. Dit is al een hele verbetering ten opzicht van de ouderwetse wekker. Maar de IWAKU gaat nog een stapje verder. De IWAKU past zich namelijk aan jouw persoonlijke slaapcyclus aan, waardoor je zeker weet altijd op het beste moment gewekt te worden.

Wake-up App

De IWAKU past zich aan jouw slaapcyclus aan doordat je je smartphone kunt aansluiten op de Wake-up Light. In combinatie met de gratis te downloaden app houdt de IWAKU jouw slaapcyclus bij en wekt hij je in je lichte slaapfase met langzaam feller wordend licht. Zo word je nooit meer abrupt in je diepste slaap gewekt door de wekker. Je kunt bovendien zelf kiezen door welk deuntje of welk radiostation je gewekt wilt worden. Check voor aanschaf wel goed of je smartphone geschikt is voor de app!

IwakuDaglichtlamp

Maar bij de wekfunctie houden de mogelijkheden van de IWAKU niet op. Je kunt de IWAKU namelijk ook gebruiken als daglichtlamp om je bijvoorbeeld te behoeden voor een winterdepressie. Ook voor deze functie kun je de app weer gebruiken, de app speelt slim in op de lichtbehoefte die jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren en stemt de sterkte van het licht daar op af.

Ook zonder de app is de lamp te gebruiken voor lichttherapie. De IWAKU is makkelijk te bedienen door een aanraakfunctie. Als je je handen langer op de bol legt loopt de lamp alle standen door, totdat je bij de door jou gewenste stand bent aangekomen. De lamp werkt goed tot een afstand van 50 centimeter dus je kunt hem prima naast je neerzetten tijdens andere werkzaamheden.

Design

Als de functionaliteiten van de IWAKU je nog niet hebben overtuigd, dan raak je wel overtuigd door de mooie vormgeving. Omdat je de IWAKU ook als ‘gewone’ lamp kunt gebruiken is deze lamp door haar design een aanwinst in huis.

Meer weten over de IWAKU? Neem een kijkje op de website www.iwaku.com

 

**Je kunt met je smartphone met Android* of IOS* een gratis app downloaden

Iwaku

 

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten