Meet the bloggers; vandaag Love for body and health!

Home » volwassen » Meet the bloggers; vandaag Love for body and health!

blogger Op het web én social media zijn inmiddels genoeg blogs te vinden over een healthy lifestyle. Wil jij ook graag een health blog volgen, maar weet je niet welke? In deze reeks stellen wij bloggers aan jullie voor die een passie hebben voor een gezond, fit en vrolijk leven. Wie zijn nou deze bloggers en waarom zijn ze ooit aan een blog begonnen? Deze én nog meer vragen worden beantwoord door de bloggers zelf. Maak kennis met Lizette van for body and health en lees het interview hieronder!

Zou je jezelf kunnen voorstellen?

Mijn naam is Lizette, 24 lentes jong en woonachtig in Den Haag. Een klein half jaar geleden ben ik op social media (Facebook en Instagram) onder de naam “love for body and health” mijn eten en kijk op voeding gaan delen met anderen.

Wat is jouw passie en hoe is dit zo gegroeid?

Toen ik als ‘food blogger’ begon had ik geen passie, het was meer uit nieuwsgierigheid dat ik het ben gestart. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik er aardig wat uurtjes per week mee bezig ben. Hetgeen wat ik het leukste vind is dingen die ik ÉCHT lekker vind zelf te maken, maar dan in een gezondere variant. 75% van wat ik maak mislukt, maar op die overige 25% ben ik beren trots!

Waarom ben je begonnen met een blog?

In 2013 ben ik 37 kg afgevallen en heb me verdiept in vullend voedsel en voedend voedsel. De balans tussen gezond eten en genieten van een cheat is voor de meesten een no-go. Ik wil vooral jonge meisjes laten zien dat je best chocolade en ijs mag eten zonder meteen ongezond te zijn of je schuldig te voelen.

Op welke manier probeer jij gezond, fit en vrolijk te leven?

Ik ben een echte levensgenieter en pluk de dag! Door zowel van binnen als van buiten goed voor jezelf te zorgen, word je vanzelf vrolijk!

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Toekomstplannen. Een column schrijven voor een blad of bloggen voor grote sites lijkt me gaaf! Het uitbrengen van een boek daarentegen is echt niets voor mij. Ik blijf dit doen zolang ik het leuk vind en er tijd voor heb. Plezier hebben in wat je doet is het belangrijkste!

Dadelballetjes gemaakt door Lizette. Het recept is op haar blog te vinden.

Dadelballetjes gemaakt door Lizette. Het recept is op haar blog te vinden.

Nieuwsgierig geworden naar de blog van Lizette? Bezoek facebook.com/loveforbodyandhealth of @loveforbodyandhealth op Instagram. Volg deze interviewreeks op ingoedendoen.nl om kennis te maken met nog meer health bloggers!

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten