Een matras die weet of je partner vreemdgaat

Home » volwassen » Een matras die weet of je partner vreemdgaat

Vandaag de dag kun je voor ieder product waar een computer in zit het woord ‘smart’ zetten. Dat hebben we onder andere gezien bij telefoons, bij horloges en bij spiegels. Aan de uitgebreide lijst van alles dat gemeten en geregistreerd wordt kunnen we nu ook de activiteit in bed toevoegen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de slimme matras of Smarttress van het Spaanse bedrijf Durmet. Wat een feest, nu kun je eindelijk op je smartphone zien wanneer je partner het bed gebruikt als je niet thuis bent. Je kunt dus met deze slimme matras erachter komen of je partner vreemdgaat.

Hoe werkt de Smarttress?

matrasDe slimme matras van 1500 euro kun je eenvoudig op jouw bed plaatsen en klaar is kees. In de matras zitten 24 sensoren verwerkt die allerlei bewegingen kunnen registreren. Op basis van al deze sensoren kan de matras een driedimensionaal beeld maken. Dankzij dat beeld kun je dus precies zien hoeveel mensen er op de matras liggen en wat er op gebeurt. Stel dus dat jouw partner een middag vrij is en met de hond op het bed aan het stoeien is, dan kun jij dat schouwspel haarfijn op je telefoon mee krijgen terwijl je op het werk bent. Als je dan direct in een panische bui naar huis scheurt om je partner te betrappen en je bent net te laat, dan heb je het harde bewijs op jouw telefoon staan.

Moet jij er meteen een hebben?

Begrijp jij de zorgen van Durmet wel en moet jij meteen zo een slimme matras hebben? Dan maak je je natuurlijk nog wel druk om het feit of dat allemaal niet te opvallend is. Maak je geen zorgen, want de kopers blijven anoniem en de matras wordt volledig discreet geleverd, zo beloofd het Spaanse bedrijf.

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten