Meet the bloggers: vandaag xMMKE

Home » volwassen » Meet the bloggers: vandaag xMMKE

Op het web én social media zijn inmiddels genoeg blogs te vinden. Wil jij ook graag een (health) blog volgen, maar weet je niet welke? In deze reeks stellen wij bloggers aan jullie voor die een passie hebben voor een gezond, fit en vrolijk leven. Welke persoon zit er nou achter zo’n blog en waarom zijn ze ooit begonnen aan een blog? Deze én nog meer vragen worden beantwoord door de bloggers zelf. Deze keer maken we kennis met Maaike, blogger op xMMKE.nl.

Zou je jezelf kunnen voorstellen?

Hoi! Ik ben Maaike en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Media Informatie en Communicatie en door de leuke vakken die ik tot nu toe heb gevolgd, ben ik mijn eigen blog gestart. Ik volgde vakken als fotografie, Photoshop, vormgeving en creatief schrijven en daardoor kreeg ik zin om mijn eigen blog te starten. Ik blog nu ongeveer 1,5 jaar en ik kan me niet voorstellen dat ik in de toekomst ooit ga stoppen!

Wat is jouw passie en hoe is dit zo gegroeid?

Mijn passie ligt dus volledig bij bloggen, en dat verdeelt zich in fotografie, schrijven, social media en marketing. Voor mijn blog ben ik wekelijks met deze dingen bezig, en dat vind ik onwijs leuk om te doen. Ook ben ik een jaar geleden gestart met kickboksen, omdat ik een conditie wilde opbouwen. Op dit moment is mijn conditie weer terug naar het nulpunt, want ik heb het afgelopen halfjaar geen tijd voor lessen gehad, helaas! Maar ik ga binnenkort weer beginnen, en dan ben ik ook van plan om weer ‘healthier‘ te gaan leven. Toen ik op kickboksen zat, was ik veel bezig met gezond eten en dat wil ik weer oppakken.

IMG_6959

Waarom ben je begonnen met een blog?

Een aantal jaar geleden was internet nog net in opkomst, en kreeg ik een computer op mijn kamer. Ik vond dat helemaal te gek, en vanaf dat moment was ik niet meer weg te slaan van mijn computer. Ik maakte mijn eigen website aan en begon met de HTML code te spelen. Daarna begon ik met mijn eigen blog, om dingen te delen die ik meegemaakt had in mijn leven. Dat heb ik helaas niet volgehouden, omdat ik het druk had met school. Maar twee jaar laten begon het toch weer te kriebelen en ben ik opnieuw begonnen met bloggen.

Op welke manier probeer jij gezond, fit en vrolijk te leven?

Ik wil dus weer beginnen met kickboksen, en daarvan heb ik straks weer twee keer in de week een training. Ook wil ik minder snacken en meer gezond eten, wat zo’n beetje van iedereen het goede voornemen is in dit nieuwe jaar. Maar toch: ik ga ervoor! Ik ben stiekem een klein beetje verslaafd aan chips, en daarnaast ga ik een smoothieblender aanschaffen en iedere dag een heerlijke, gezonde smoothie maken! 🙂 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik ga zeker nog jaren door met bloggen, en ik wil nóg beter worden in schrijven en fotograferen. Daarnaast wil ik natuurlijk mijn studie afmaken en in de toekomst wil ik ontzettend graag voor mijzelf beginnen met een eigen bedrijf. Wat ik precies wil ga doen weet ik nog niet, maar gelukkig heb ik nog even om daarover na te denken!

Nieuwsgierig geworden naar de blog van Maaike? Bezoek dan xMMKE.nl of neem een kijkje op haar Facebookpagina.

Meer interviews over (health) bloggers lezen? Hieronder vind je nog een aantal artikels over andere bloggers die we hebben geïnterviewd!

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten