Middel tegen hooikoorts: onverwacht en effectief

Home » dossier » allergie » Middel tegen hooikoorts: onverwacht en effectief

[spb_row parallax_video_height=”video-height” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ row_overlay_opacity=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

hooikoortsBen je soms letterlijk ziek van de pollen? Dan is het goed te weten dat er een nieuw, effectief middel tegen hooikoorts is: de anti-hooikoortslamp. Betaalbaar en 100% medicijn-vrij.

Veel mensen kennen het gevoel. Wanneer de verkeerde pollen in de lucht hangen ontstaan klachten als traanogen, benauwdheid en hoesten. Vervelend, zeker omdat ook medicijnen lang niet altijd een oplossing bieden. Zijn er alternatieven om deze klachten te lijft te gaan?

Lampje: het middel tegen hooikoorts

Dat licht een gunstige invloed heeft op onze gezondheid blijkt uit verschillende onderzoeken. Topsporters gebruiken daglichtlampen om jetlags te overwinnen. En de NASA ontwikkelde therapie met rood licht waar nu mensen met spierklachten baat bij hebben. Zo’n verrassing is het dus niet dat gericht gebruik van licht ook tegen hooikoorts werkt.

middel tegen hooikoortsHoe werkt het?

Er zijn speciale lampen ontwikkeld die rood licht kunnen schijnen op je neusslijmvlies. Het effect hiervan is dat het slijmvlies minder gevoelig wordt voor allergie opwekkende stoffen. Zo is de lamp een middel tegen hooikoorts dat werkt op de plek waar het echt nodig is.

Hoe te gebruiken?

De lamp is eenvoudig in gebruik. De neusapplicator waaruit het rode licht komt heeft een stekker-achtige vorm: deze kan direct in de neus worden aangebracht. Het effect is optimaal wanneer je de lamp 3x per dag gebruikt, 4,5 minuut per keer. De werking is snel: al op de eerste dag van gebruik verminderen de eerste hooikoortsklachten. Optimaal effect wordt na circa twee weken bereikt.

Prijzig?

Anti-hooikoortslampen zijn redelijk betaalbaar. Voor vijf tientjes heb je er een in je bezit. Zijn er meer leden in je huishouden die zich willen beschermen tegen hooikoortsklachten? Dan is de aanschaf van een extra neusapplicator mogelijk.

[sf_button colour=”accent” type=”sf-icon-reveal” size=”standard” link=”http://shopvoorgezondheid.nl/lichttherapie/anti-allergie-apparaten” target=”_blank” icon=”fa-lightbulb-o” dropshadow=”no” extraclass=””]Anti-hooikoorts lampen[/sf_button]

Heb je ervaring met het gebruik van dit middel tegen hooikoorts? Deel je ervaring op onze Facebook-pagina.

[/spb_text_block] [/spb_row] [spb_column width=”2/3″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column width=”1/3″ el_position=”last”] [/spb_column]

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten