Nieuw anti kater middel: Reset

Home » tiener » Nieuw anti kater middel: Reset

Vijf glazen water voor je gaat slapen, een half pakje paracetamol en alsnog een kater debronwater of kraanwater volgende dag? Het Hangover Information Center (HIC) heeft hier de oplossing voor gevonden. HIC verkoopt een anti kater middel dat naar eigen zeggen ervoor zorgt dat je zo fit als een hoentje opstaat.

De beste remedie tegen een kater is zorgen dat er geen kater komt.  Dat begint allemaal bij verantwoord alcoholgebruik. Nuttig een tot drie glazen alcohol op een avond, wissel de alcoholische dranken af met non alcoholische dranken en drink minimaal een dag per week helemaal niet. Indien je toch besluit een avondje door te zakken, kan Reset uitkomst bieden tegen de kater.

Voor het slapen gaan

Reset is een drankje dat je na een avondje alcohol drinken neemt voor je gaat slapen. Het is voor ‚ā¨5,- te krijgen bij HIC op de Amsterdamse Wallen. Het drankje bestaat uit vitaminen en lichaamseigen stoffen. Het goedje is¬†door een apotheker samengesteld, maar mag niet gezien worden als geneesmiddel.

Voorraad peptiden verhogen

Voorraad wat? Om alcohol af te breken maakt je lever acetaldehyde aan. Acetaldehyde is de oorzaak van de kater. Om die stof weer uit je lichaam te verwijderen heeft je lichaam peptiden nodig. Die voorraad moet je dus aanvullen na het drinken van alcohol. Reset is een voedingssupplement die exact dat doet, het verhogen van je voorraad peptiden in je lichaam. Hierdoor draagt Reset bij aan het vermogen van je lichaam om acetaldehyde af te breken.

alcohol-492871_1280Werkt het?

Nadat het drankje¬†was samengesteld heeft¬†de apotheker¬†drie grote onderzoeken uitgevoerd onder een groep studenten. Aan deze onderzoeken deden per onderzoek 600 studenten mee. De helft kreeg Reset aangeboden en de andere helft een placebo. De studenten die Reset hadden gedronken voelden zich 80% beter dan hun medestudenten die het placebo hadden gedronken. Aldus de verkoper…

Lekker verder lezen