Nagelverzorgingsproducten die écht werken

Home » volwassen » Nagelverzorgingsproducten die écht werken

nagelverzorgingsproducten

De enige oplossing voor brosse, beschadigde nagels is natuurlijk het verzorgen van je nagels. En dit doe je door nagelverzorgingsproducten aan te schaffen die jou helpen om mooie nagels te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nagelolie, een elektrische nagelvijl of een handige nageldroger zodat je niet meer hoeft te wachten tot je nagellak opgedroogd is? Wij zetten in dit artikel nagelverzorgingsproducten op een rij die écht werken.

Nagelverzorgingsproducten

Nagel(riem)olie

Last van ontzettend droge nagels en/of velletjes rondom je nagel? Grote kans dat je nagels niet goed gehydrateerd zijn. Een product dat hier goed bij helpt, is een nagel(riem)olie. Deze bevat verzorgende ingrediënten, waardoor je nagel weer gevoed wordt. Dit zorgt ervoor dat je nagel weer gaat glanzen en dat er minder velletjes ontstaan rondom je nagel. Een speciale olie die je ook kunt gebruiken is een nagelverharder. Als je last hebt van dunne nagels die de hele tijd afbreken, zorgt deze olie er weer voor dat je nagels hard worden. Meestal moet je de lak twee weken lang aanbrengen, voordat het effect heeft. Het resultaat: mooie nagels!

Nageldrogernagelverzorgingsproducten

Heb je net een mooie nagellak aangebracht, moet je wéér vijf minuten wachten tot de lak gedroogd is. Vreselijk voor ongeduldige mensen! Gelukkig bestaan er al een tijdje nageldrogers waardoor je nagels extra snel opdrogen. En wist je dat er nu ook nageldrogers bestaan speciaal voor het aanbrengen van kunstnagels? Gelnagellak is sinds kort een grote hit, maar voor het opdrogen van gelnagellak heb je een speciale nageldroger nodig. Deze helpt bij het uitharden van de gel. Super handig!

Dip-in nagellak remover

Zit jij ook altijd te klooien met watjes bij het verwijderen van je nagellak? Dan is dit dé ideale uitvinding voor jou. Bij deze nagellak remover hoef je namelijk alleen je nagels in het potje te dippen en te draaien met je nagel en je nagellak is al verdwenen. En nee, er zullen ook geen vlekken ontstaan: de nagellak wordt compleet verwijdert. Waarom is dit niet eerder uitgevonden? Het is zowaar door dit product een leuk klusje geworden om je nagellak te verwijderen!

Manicuresetnagelverzorgingsproducten

Je kunt natuurlijk losse nagellakjes kopen, maar een manicureset aanschaffen is pas écht handig. In een manicureset zitten altijd nagelverzorgingsproducten waarmee je een manicure bij jezelf kunt uitvoeren. Daarvoor hoef je dus echt niet naar de nagelspecialist te gaan! Vaak zitten er minimaal drie verschillende lakjes in een manicureset. Deze kunnen een verzorgende werking hebben, of zijn ervoor gemaakt om je nagels een (natuurlijk) kleurtje te geven. Alles voor een goede nagelverzorging dus!

Elektrische nagelvijl

Verveel jij je ook zo tijdens het vijlen van je nagels? Het is niet altijd een leuk klusje om te doen. Gelukkig bestaat er nu de elektrische nagelvijl, hiermee is het véél handiger om je nagels te vijlen. Sommige nagelvijlen bevatten drie verschillende koppen, waarmee je kunt vijlen, polijsten en je nagels kunt laten glanzen. Deze koppen kun je dus ook voor de ‘gewone’ oppervlakte van je nagel gebruiken, om het oppervlak glad en glanzend te maken. Vaak werken deze elektrische nagelvijlen op een batterij. Het bespaart je dus lekker veel tijd en is ook nog ontzettend handig voor het verwijderen van je nagel tips of acryl nagels.

Nail whitenernagelverzorgingsproducten

Verkleurde nagels omdat je (te) vaak nagellak hebt gebruikt? Binnen no time zijn je nagels witter met een nail whitener. Dit is een nagellak waarbij het roze gedeelte van je nagels meer roze wordt en het witte gedeelte van je nagels meer witter wordt. De verkleurde gedeeltes van je nagel wordt hierdoor gecamoufleerd, super handig! Er zijn ook speciale bruisende balletjes te koop, die je nagels bleken. Deze balletjes breng je aan in een kom met heet water en vervolgens week je je handen (of voeten) erin gedurende 3 à 4 minuten.

Dossiers

Aan de slag!

Aan de slag met je gezondheid! Koop voordelig wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Leestips

Hartslag & sport

Bij welke hartslag sport je optimaal?

Meest recente berichten